Veel gestelde vragen

Wat moet ik aan/meenemen naar de bootcamptraining?

Zorg voor sportkleding waar jij je lekker in voelt. Bij koud weer: zorg voor thermokleding en/of windjack.

 • Trainingsbroek, runnerpants, t-shirt, trainingsjack is altijd goed.
 • Goede, stabiele en stevige hardloopschoenen/sportschoenen zijn belangrijk.
 • Flesje water voor na de training.


Gratis week trainen. Hoe werkt dat?

Als je voor het eerst begint met bootcamp, krijg je van ons één week gratis lessen om zelf te kunnen ervaren hoe verslavend bootcamp is. Meld je aan via  het aanmeldingsformulier op deze website. Vul je gegevens in en meld je vervolgens bij de trainer op de locatie waar je je voor op hebt gegeven.

Ik heb een slechte conditie, kan ik wel meedoen?

Dan moet je juist mee doen! Wij hebben Bootcamp om deze reden opgezet. Dus meld je snel aan. Je kunt altijd de gratis proefweek proberen, wij garanderen je dat je conditie al beter is geworden na 4 trainingen!

Hoe lang duurt een bootcamptraining?

Alle trainingen duren 60 minuten.

Hoe meld ik me aan voor een abonnement?

Via de aanmeldpagina kun je je inschrijven. Vul je persoonlijke gegevens in. Je krijgt van ons een bevestiging per e-mail van je aanmelding. Vanaf dan ben je elke dag welkom bij al onze bootcamp workouts, bij al onze locaties. Om alle tarieven te bekijken klik hier.

Ik heb een blessure. Kan ik mijn abonnement of rittenkaart bevriezen?

Bij zware blessures, een zwangerschap of een langdurig bezoek aan het buitenland kunnen wij het abonnement bevriezen. Abonnementen  bevriezen wij alleen na overleg van een doktersverklaring.

Kan ik mijn abonnement overdragen?

Nee, de abonnementen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

Hoe weet ik of een training gecancelled wordt?

Als een training niet doorgaat, word je hiervan via de mail of whats app / sms op de hoogte gebracht. Let er dus op dat  je altijd bereikbaar bent!

Zijn er ook trainingen als het slecht weer is?

Ja, de trainingen gaan altijd door. Als het onverantwoord is zoals bijvoorbeeld bij onweer, dan pas worden de lessen gecancelled.

Is er een opzegtermijn?

Alle abonnementsvormen hebben een opzegtermijn van een maand. Na de officiële looptijd worden de contracten stilzwijgend verlengd.

Trainings rooster

Wat: Dag en tijd: Locatie:   Medium Bootcamp maandag    19.45-20.45 uur Heerhu...

Lees meer
Meer nieuws
 • Clinics scholen

  Clinics scholen

  Op zoek naar een uitdagende training voor de leerlingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Buiten training of een binnen training is geen probleem, wij passen ons aan jullie wensen aan! Vooral.....

  Lees meer
 • 6 Weeks Bootcamp

  6 Weeks Bootcamp

  In 6 weken weer de kilo 's eraf sporten? Tijdens deze special profiteer je van de exclusiviteit van een Personal Trainer maar ook van de motivatie, stimulans en gezelligheid van de groep. Je stelt samen.....

  Lees meer
 • Wat is Bootcamp

  Wat is Bootcamp

  Bootcamp training is het in teamverband sporten in de buitenlucht. Met bootcamp training bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. .Bootcamp moet voor iedereen haalbaar zijn, en je kunt de.....

  Lees meer