Algemene voorwaarden

Totalsportenfit is gerechtigd om zonder verdere aankondigingen haar voorwaarden en huisregels op een willekeurig moment aan te passen.

Aansprakelijkheid: De trainingen die worden gegeven door totalsportenfit zijn specifiek ontwikkeld voor gezonde mensen die kunnen sporten. Totalsportenfit is niet aansprakelijk voor schade, kwijtraken of diefstal van producten of goederen van de deelnemers. Elke deelnemer is verantwoordelijk voor zijn of haar goederen. Aansprakelijkheid voor blessures, of iedere andere vorm van letsel die wordt veroorzaakt door de gegeven trainingen wordt derhalve afgewezen. Totalsportenfit en haar trainers kunnen  niet aansprakelijk worden gesteld voor elke vorm van letsel of lichamelijke beschadiging.

Lidmaatschap: Het bedrag wordt automatisch geïncasseerd op de 15e of de 30e van de maand, dit gaat in na de gratis proefweek.

Er geldt een opzegtermijn van een maand.

Je abonnement wordt stilzwijgend verlengd. Bij een gemiste les kan er op een andere lesdag ingehaald worden. Bij meerdere gemiste lessen, zoals b.v. tijdens een vakantie, kan er niet ingehaald worden en wordt het maandbedrag gewoon afgeschreven.

Een andere mogelijkheid is om je lidmaatschap te laten bevriezen voor een maand, dit moet wel een maand van te voren doorgegeven worden aan Totalsportenfit.

Betaling:

De betalingen van de trainingen van totalsportenfit zijn op basis van vooruitbetaling. Bij een niet tijdig ontvangst van het verschuldigde bedrag/of als het niet geincasseerd kan worden, is de deelnemer uitgesloten van deelname van de sportlessen. Het tussentijds opschorten kan alleen in bijzondere gevallen.

Trainingstijden:

Totalsportenfit is vrij in de verdeling van de trainingstijden. Totalsportenfit behoudt het recht een training bij onvoldoende belangstelling te annuleren. In overleg wordt er een alternatief gezocht.

Bij gevaarlijke weersomstandigheden kan een training worden afgelast ( de deelnemer kan zijn les dan inhalen op een andere lesdag ).


Overige voorwaarden:

 • Totalsportenfit behoudt zich het recht voor tarieven, en de algemene voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande notificatie.
 • Totalsportenfit kan zonder opgaaf van reden een lidmaatschap eenzijdig opzeggen,
 • Totalsportenfit behoudt zich het recht voor dat bij onaanvaardbaar gedrag, een lidmaatschap gaat beeindigen zonder teruggave van enige betaling.
   

Trainings rooster

Wat: Dag en tijd: Locatie:   Medium Bootcamp maandag    19.45-20.45 uur Heerhu...

Lees meer
Meer nieuws
 • Clinics scholen

  Clinics scholen

  Op zoek naar een uitdagende training voor de leerlingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Buiten training of een binnen training is geen probleem, wij passen ons aan jullie wensen aan! Vooral.....

  Lees meer
 • 6 Weeks Bootcamp

  6 Weeks Bootcamp

  In 6 weken weer de kilo 's eraf sporten? Tijdens deze special profiteer je van de exclusiviteit van een Personal Trainer maar ook van de motivatie, stimulans en gezelligheid van de groep. Je stelt samen.....

  Lees meer
 • Wat is Bootcamp

  Wat is Bootcamp

  Bootcamp training is het in teamverband sporten in de buitenlucht. Met bootcamp training bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. .Bootcamp moet voor iedereen haalbaar zijn, en je kunt de.....

  Lees meer